MELKSYSTEMEN

Automatisch melken

Met de innovatieve automatische melksystemen van DeLaval worden uw koeien optimaal gemolken. Het grote voordeel van automatische melksystemen is dat u minder tijd nodig heeft voor het melken. Dat geeft u de vrijheid om u te concentreren op andere taken binnen uw melkveebedrijf.

Melkstallen

Bij de klassieke melkstal komen de koeien in groep naar de melkstal. Dit past goed bij het kuddegedrag van de dieren. De melkstallen worden opgedeeld in verschillende types afhankelijk van de stand van de koe tegenover de melkput. Zo zijn er visgraatstallen en parallelstallen in allerlei uitvoeringen.

Draaistallen

In een draaimelkstal komt de koe naar de melker toe. Belangrijk daarbij is dat er goed gekeken wordt naar het koeverkeer. Elke koe moet namelijk individueel het platform opstappen. U kunt kiezen voor binnen- en buitenmelkers. De binnenmelker zorgt voor overzicht, terwijl de buitenmelker een hogere capaciteit kan halen door de snellere opstap van de koeien. Wij kunnen verschillende soorten draaistallen leveren.

Waarom kiezen voor Wynsma Mechanisatie?

Onze eigen roots liggen ook in de melkveehouderij. We begrijpen onze klanten dus goed en weten precies hoe we een meerwaarde kunnen leveren aan uw bedrijf.

Samen met u kijken wij goed hoe we uw melkproductie kunnen optimaliseren en het dierwelzijn in uw bedrijf kunnen verbeteren. Daarbij gaat het om innovatieve melktechniek, stalinrichting, automatisering en data-analyse. Wij creëren de ideale omstandigheden in uw bedrijf en u krijgt een perfect inzicht in uw melkproductie. Tot in het kleinste detail.